Close search

От мъжка гледна точка

От мъжка гледна точка За да си във връзка, малко или много трябва да си се примирил с факта, че жените са луди. Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Няма как да не сте виждали онзи сладък образ на психопатката, представян в романтичните комедии - несъвършена, объркана, емоционална, плачеща за глупости и все пак прелестна до немай къде. Горе долу същото е, само дето по едно време трябва да махнеш романтичния Instagram филтър и да погледнеш реалността.

Онези няколко дни от месеца, които могат да ти вгорчат живота по неописуеми начини, реално за нея са период на гадост, болка, отпадналост, злост към света и сквернословия. Време, когато тя е уязвима, ранима и чувствителна до болка, като болката е както за нея, така и за теб.

Основното, което трябва да се знае тук, е, че колкото и скапан да е бил денят ти, не е по-гаден от нейния. Това се приема като аксиома, защото опиташ ли да спориш с нея за това, вероятността да си изпатиш е опасно висока. Всеки опит за спор в този период е не просто загуба на време, той е силно неприятна, изпълнена с викове, често сълзи и крясъци, загуба на време.

Бушуващите хормони в този период поставят жената в ситуация, наподобяваща вулкан, който тепърва ще избухва, и всяка стъпка в погрешната посока, всеки неуместен или глупав коментар, може да предизвика гневна реакция. Разбира се, подаряването на шоколад и цветя (или нещо, което тя харесва много), милото и разбиращо отношение, предложената помощ в домакинската работа и т.н. мили жестове помагат за укротяването на тези емоционални взривове. Важното обаче е да ги предложите, преди да са се случили, иначе ефектът им е нищожен до минимален.

Типично е и онова чувство за несигурност, жадуващо одобрение и разбиране. Съответно от мъжка страна се изксква да бъдат осигурени и одобрение, и разбиране.

Друг възможен капан е рязката промяна в настроенията, която те оставя без каквато и да е следа какво се очаква да правиш. Ако предишния ден си бил обвинен, че не ѝ обръщаш внимание достатъчно и не я обичаш, на следващия може да си досаден, обсебващ и да не ѝ даваш свобода и пространство.

Разбира се, всичко това протича при различните жени с различен интензитет. При някои нещата минават сравнително леко и "емоционалните бомби" са сравнително лесни за обезвреждане. При други - напротив. Целият период на предменструалния синдром (ПМС) протича изключително болезнено и неприятно.

За съжаление това се смята вече за нормално и дори се приема като "оневиняващо" обстоятелство при по-агресивна или груба реакция на някоя жена („Тая да не е в цикъл, че се държи като...“). Естествена реакция при тежък и неприятен ПМС най-добре е да се прибегне не просто към обезболяващи медикаменти, които да притъпяват болката временно, а към успокояване на всички симптоми.

Подходящ за това е "Лейди Хармония". В медикамента се съдържат натурални екстракти от агнус кастус, репей, гроздово семе, центела азиатика, органичен селен и витамин D3 с благотворно влияние върху женското здраве. "Лейди Хармония" помага за повишаване нивото на прогестерон и по този начин значително успокояват симптомите.

Освен това "Лейди Хармония":

- Подпомага хормоналния баланс в организма, нормалното протичане на менструалния цикъл.
- Действа срещу мастните отлагания и целулита.
- Влияе благотворно върху кожата и съединителната тъкан. 
- Поддържа здравината на костите и кръвоносните съдове.

Предимството на „Лейди хармония“ е, че е изцяло натурален, не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти и може да бъде намерен в аптеките и без рецепта, позволявайки ви по този начин да помогнете както на половинката ви, така и на себе си.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност