Close search

Отслабнете с правилно комбиниране на храните

Отслабнете с правилно комбиниране на храните Ако познавате добре свойствата на храните и начина им на съчетаване, ще отслабнете лесно и без много усилия Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Ако познавате добре свойствата на храните и начина им на съчетаване, ще отслабнете лесно и без много усилия.

Няколко лесни предложения как да се наслаждавате на любимите си плодове, зеленчуци и други храни, без да застрашите фигурата си ни дават колегите от woman.bg

Канела и ябълки 

Класическа комбинация на аромати, която може да се превърне в изумително вкусен и верен помощник в отслабването. Предлагаме ви да запечете резени ябълки, докато поомекнат. Подсладете ги леко с мед и отгоре поръсете с канела.

Овесени ядки и праскови 

Снабдете тялото с необходимите му витамини и фибри, ако искате да започнете да отслабвате. Добавете овесените ядки и прасковите към менюто си, като ги комбинирате в един общ вкусен десерт. Една купичка с ядки и резенчета праскови съдържа около 90 калории. 

Царевица и домати 

За да се заситите за по-дълъг период от време си направете салата от домати и царевица. Можете да пробвате да изпечете на барбекю кочан царевица, която да гарнирате с чери домати. 

Печена риба със зеленчуци 

Тук имате свобода на действие, защото можете да избирате различни комбинации от видове риба и разнообразие от зеленчуци. Няма да намерите човек, който да се оплаче, че е напълнял след редовна консумация на риба и зеленчуци (освен ако не ги е хапвал с голямо количество бял хляб, тежки дресинги и олио.) 

Печена сьомга и краставици 

Омега-3 мастните киселини в сьомгата ускоряват метаболизма и изгарянето на калории. Белтъчините в сьомгата са лесноусвоими и това я прави много подходящ продукт за тези от вас, които спортуват активно и се борят за здравословно отслабване. А краставиците са перфектно вкусово допълнение към тежката иначе сьомга. 

Снимки: flickr.com

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност