Close search

Памела Андерсън пие “Сливенска перла”

Памела Андерсън пие “Сливенска перла” Легендарната ракия става официална напитка на “Вип Брадър” Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

София. Спасителката от плажа Памела Андерсън ще разпуска със “Сливенска перла” в българската къща на “Вип Брадър”.

Очакват сексбомбата да кацне днес в София след 11-часов полет от Рио де Жанейро. Според железния й договор още от стълбичката на самолета тя ще бъде качена в луксозна лимузина и ще бъде откарана в Къщата на шоуто. Там американската изкусителка ще може да си пийва на воля от легендарната ракия, която ще е официална напитка на тазгодишното издание на шоуто, съобщиха от “Вини” АД. Другите випове в Къщата също няма да стоят на сухо. И за тях ще са осигурени достатъчни количества от първокласната напитка, произведена само от грозде. Нищо чудно, като опита ракията, Памела да не иска да близне никакъв друг алкохол и да се откаже дори от уискито, коментираха от шоуто. Оттам предполагат, че спасителката ще вземе няколко бутилки “Сливенската перла” и за подарък на близки и познати при завръщането си в САЩ. От “Вини” АД пък са приготвили и бутилка подарък за знойната изкусителка, която тя ще може да изпие в Америка сама или с приятели.

Ден преди да дойде у нас, папараци щракнаха Пам да си разменя нежности с неизвестен млад красавец в нощен клуб в Рио. Андерсън толкова се разгорещила в клуба, че дори останалите клиенти се притеснили. Двамата напуснали заедно заведението в малките часове на нощта.

Източник: standartnews.com

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност