Close search

Philips пусна на пазара незаменим помощник за всяка домакиня

Philips пусна на пазара незаменим помощник за всяка домакиня С новия Philips Multicooker готвим по-бързо от всякога любимите рецепти от детството Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

На българския пазар вече може да бъде закупен Philips Multicooker. Новият мултифункционален уред за готвене може да приготви пълнени чушки, ябълков сладкиш, супа топчета, домашно кисело мляко и какво ли още не.

С помощта на Philips Multicooker всяка домакиня би могла да приготви вкусните рецепти, които нашите майки и баби са готвили. Уредът разполага с 12 различни програми за готвене и 22 настройки за температурата.

Новият помощник в кухнята може да асистира в приготвянето на голям брой ястия, независимо дали те са варени, пържени, печени, на пара или панирани.

Едно от големите предимства на уреда е лекотата, с която се приготвят ястията, както и тяхното голямо разнообразие. Уредът е особено подходящ за заетите дами, за които времето е ограничен ресурс, тъй като приготвянето на нещо вкусно се състои само в поставянето на необходимите продукти и избор на подходящата програма.

С новия Philips Multiccoker може да приготвяте голямо разнообразие от вкусни ястия 

С Philips Multicooker може да бъде приготвена супа топчета на майка Ви или пилешка супа с програмата „Boil” (Варене) – вкусове, така добре познати на всички ни от детството. С функцията “Stew” (Задушаване) пък може да се приготвят вкусни задушени ястия. С програмата „Yoghurt” (Кисело мляко) се приготвя домашно кисело мляко: класическо или плодово. Други идеи за ястия с Philips Multicooker са например зелеви сарми, пълнени чушки или гулаш, благодарение на програмата “Stew” (Задушено). Уредът може да направи също така десерти и някои от любимите сладки неща - от класическите флан и млечна каша, до шоколадов мус или ягодово сладко.

По-вкусно и по-лесно

Philips Multicooker готви дори и в наше отсъствие и запазва храната топла, докато се върнем. Таймерът на уреда позволява ястието да бъде оставено да се готви до 12 часа. Уредът може да бъде програмиран с отложен старт (до 24 часа), без да има опасност храната да прегори или да остане недоварена или недопечена. След като ястието е готово, Philips Multicooker автоматично активира функцията за запазване на топлината за 24 часа, запазвайки ястието свежо до момента, когато то трябва да бъде сервирано. 

Освен това, Philips Multicooker HD3037 е специално създаден, за да запазва аромата и вкуса на ястията, благодарение на регулируема клапан за контрол на налягането и парата и компютъризирана система за готвене. Благодарение на 3D подгряващата система и на вътрешен съд дебела 2 мм, топлината се разпределя равномерно. Philips Multicooker има купа с обем 5 л, която ви позволява приготвянето на до шест порции наведнъж. 

Лесни аксесоари за готвене

Philips Multicooker идва в комплект със специална купа за готвене на пара и други аксесоари, полезни в кухнята: мерителен съд, лъжици за течна и твърда храна и ръкавици от термо силикон.
Освен това, може да бъде използван навсякъде, благодарение на размерите и компактния му дизайн. Може също така и лесно да бъде преместван, използвайки въртящата се дръжка, която не се загрява.

Philips дава възможност на потребителите да тестват новия мултифункционален Philips Multicooker. Ако не отговори на очакванията им, те биха могли да го върнат в рамките на 60 дни и да получат обратно заплатената сума.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност