Close search

По-малко от ден остава до началото на DiVino.Taste 2013

По-малко от ден остава до началото на DiVino.Taste 2013 По-малко от ден остава до началото на DiVino.Taste 2013 Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

По-малко от ден остава до началото на DiVino.Taste 2013. Винари от над 50 изби се събират под един покрив, за да представят на най-доброто от своята продукция.

Третото издание на форума за българско вино DiVino.Taste ще се проведе на 16 и 17 ноември 2013. Две години след като бе поставено началото, това единствено по рода си събитие за винения бранш у нас се премества на нова сцена. 

Зала Концертна на Централния военен клуб в София, където се проведоха първите две издания на DiVino.Taste, се оказа тясна за желаещите да опитат най-новите български вина. Затова тазгодишното издание на най-значимото винено събитие ще се проведе в зали 6 и 8 на НДК.

Никога досега толкова много винари не са се събирали под един покрив, за да представят продукцията си пред широката публика. Зад всеки щанд хората, които създават модерното българско вино ще запознават желаещите с концепцията и философията за отделните вина. 

За изминалите две издания DiVino.Taste успя да се наложи като витрината на съвременното българско вино. Освен място за представяне и дегустация на качествените вина, DiVino.Taste се утвърди и като най-добрия форум за среща на виненото общество в България с водещи световни експерти. Тазгодишното издание не прави изключение и отново предлага богата програма от лекции и майсторски класове.

Заповядайте на DiVino.Taste и се запознайте с модерното лице на българското вино!

Информация за програмата може да намерите на taste.divino.bg

  • Кога: 16 и 17 ноември, 10-18 часа
  • Къде: София, НДК, зали 6 и 8

Билети може да закупите в билетния център на НДК до края на петъчния ден и на входа на самото изложение в събота и неделя.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност