Close search

Здравословно хранене по време на пости

Здравословно хранене по време на пости Здравословно хранене по време на пости Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Най-добрият начин за пречистване на организма става чрез консумация на боб и леща. В тях има белтъчини и мазнини в много добро съотношение, предаде агенция КРОСС.

Бобът и лещата помагат за остро склерозата. Няма по хубаво пречистване на организма ябълков оцет 3 пъти дневно, особено сутрин на гладно. Модерните киноа, и т.н. са много полезни.

Друга рецепта, която помага за балансираното здраве на човек е - кисело мляко, мед, пектин, прополис - унищожава вируси. Канела - това дава на човек 8 аминокиселини. 

Как се компенсира това, че няма да ядем месо по време на постите?

Човешкият организъм трябва да получава белтъчини, за да поддържа костната система, мазнини и витамини, особено 3 основни витамини забавяйки стареенето - става чрез много зеленчуци и плодове.

Суровите ядки и особено орехите, отново набавят въглехидрати от рода на селена, и решава проблема със сърцето. Може да изградим система и за постете. Точно с ореха, боба и лещата

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност