Close search

Посланиците на Великобритания и САЩ ще открият Уиски Фест София 2014

Посланиците на Великобритания и САЩ  ще открият Уиски Фест София 2014 Уиски Фест София събира за трета поредна година уиски ентусиасти, приятели, любители и колекционери Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Уиски Фест София събира за трета поредна година уиски ентусиасти, приятели, любители и колекционери. 

Началото на тридневното събитие ще бъде дадено от посланикът на Великобритания у нас Джонатан Алън и Заместник-посланикът на САЩ Брус Бъртън, които ще са специални гости по време на официалното откриване на фестивала на 31 октомври 2014 г., петък

Посланиците на Великобритания и САЩ ще застанат редом до посланиците на едни от най-известните марки в индустрията на сцената на Уиски Фест 2014, за да приветстват заедно гостите на единствения по рода си фестивал.

Американският бърбън и шотландският скоч ще бъдат достойно представени не само чрез двамата високопоставени гости, но и с помощта на световноизвестни имена в индустрията, сред които Фред Ноу, Гордън Моушън, Дейвид Робъртсън, Том Джоунс, Джой Елиът, Джон Кешмън, Фиона Саваж, Адам Буут и Ан Милър. Международните експерти ще бъдат водещи на 28 дегустационни и майсторски класове и ще представят уникални лимитирани издания. 

Уиски Фест София 2014 ще приветства своите гости в Sofia Event Center, Paradise Center на бул. „Черни връх“ 100. Събитието стартира на 31 октомври 2014 г., петък и ще продължи до 2 ноември 2014 г., неделя. Дегустационните щандове и изложението ще посрещат гости в следобедните и вечерни часове.

Пълната програма за Whiskey Fest Sofia 2014 може да намерите на whiskeyfestsofia.bg и facebook.com/whiskeyfestsofia.

Участниците и организаторите призовават към отговорна консумация и въвеждат Етикет на поведение и стандарт за дегустация 1 унция (1oz).

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност