Close search

С MaistorPlus.com пестим ценно време и средства

С MaistorPlus.com пестим ценно време и средства С MaistorPlus.com пестим ценно време и средства Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Сайтът MaistorPlus.com предоставя достъп до услугите на над 1200 специализирани фирми и майстори от цялата страна

За всяка грижовна домакиня времето посветено на любимите хора е най-важно. Независимо под каква форма – ще се забавлявате заедно навън, или ще изпиете топла напитка на сладки приказки, или ще се развихрите в кухнята и ще приготвите страхотно ястие за тях. 

Разбира се ще се погрижите уютът и топлината във вашия дом никога да не отсъстват. Това е нелека задача когато предстоят ремонтни работи у дома. Намирането на най-подходящия изпълнител за домашен ремонт често е неприятна задача и отнема време. 

На кого да се доверим? Кой ще ни помогне с ремонта и ще донесе очакваните щастливи мигове в дома ни? А качеството – дали всичко ще е наред? Този и още много подобни въпроси сме си задавали толкова често...

Отговорът

Сайтът MaistorPlus.com ще помогне да намерим най-подходящия изпълнител за домашен ремонт. Сайтът е създаден по подобие на някои много успешни платформи в Западна Европа и САЩ, като компилира най-доброто от тях. MaistorPlus.com предоставя достъп до услугите на над 1200 специализирани фирми и майстори от цялата страна. 

За разлика от други сайтове, които предлагат подобни услуги в България, MaistorPlus не се явява пряк работодател на регистрираните изпълнители, а пренася пазара за извършване на ремонтни дейности онлайн. За повече удобство, услугите, от които клиентът може да се възползва са разделени в над 40 категории - от ключарски услуги и борба с вредители, до проектиране, архитектура и строителство на сгради.

По-лесно от всякога – заявете Вашия ремонт безплатно

Ще преминете през няколко лесни стъпки, за да публикувайте Вашата заявка за ремонт на сайта. Публикуването на заявката е безплатно. То не задължава потребителя да наеме майстор. От сайта гарантират, че ще получим поне 5 конкурентни оферти в рамките на 24 часа. 

Колкото по-добре опишем проекта, за който търсим професионална помощ, толкова по-конкретни оферти ще получим. Така лесно можем да сравним цените. Нещо повече – можем да да добием представа за досегашната работа на майсторите като разгледаме публичните им профили с референции и оценки от предишни клиенти.

Наемате препоръчан майстор за вашия ремонт

Ключовият момент, на който залага платформата, за да гарантира качеството на извършваните услуги е именно системата за оценяване. След изпълнение на възложената работа, ние можем да оставим положителен или отрицателен коментар относно представянето на наетия от нас майстор. Така можем пряко да повлияем върху репутацията на майсторите в сайта и да допринесем останалите да разчитат на качествен ремонт.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност