Samsung представя Samsung Club des Chefs
Samsung Electronics, пазарен лидер и награждаван иноватор в сферата на потребителската електроника и домакинските уреди, днес представи глобална кулинарна инициатива, позната като Samsung Club des Chefs, която обединява носители на Michelin звезди и креативни майстор готвачи от целия свят.
Те ще си партнират със Samsung в създаването на следващото поколение домакински уреди от висок клас, които ще променят представите за това какво могат потребителите да постигнат в кухнята. Майстор готвачите се присъединиха към представители на Samsung в първата в света Samsung Къща – специално създадено и красиво обзаведено място в квартала SoHo в Ню Йорк, където Samsung представя своята продуктова линия за САЩ.
Партньорството на Samsung е първото в индустрията, което интегрира експертното мнение на кулинари от най-високо ниво с екип експерти на Samsung - от най-ранните етапи на създаване на продуктите до тестовете и финалните фази на производство, свързани със създаването на нова гама кухненски уреди. В допълнение към влиянието си върху бъдещите продукти Samsung Club des Chefs ще вдъхнови кулинарите у дома, като споделя с тях рецепти, техники и полезни съвети през различни канали, включително страниците на Samsung в социалните мрежи.
„Samsung вече се харесва на потребители, които изискват повече от своите домакински уреди. От светещи хладилници до flex-duo фурни нашите уреди са създадени, за да се впишат във вашия начин на живот,“ каза Boo-Keun Yoon, Президент и CEO на дивизия Consumer Electronics в Samsung Electronics Co. Ltd. „С инициативи като Samsung Club des Chefs ние преминаваме отвъд това уредите просто да се вписват в живота ви. Сега създаваме нови възможности за пълноценен живот у дома. Отдадени сме да откриваме как може да се постигне по-изискано и приятно изживяване във всяка стая в дома ви.“
Първата група членове на Samsung Club des Chefs е съставена от няколко топ кулинарни таланти в света:
Мишел Трегру, трето поколение собственик на ресторант с три Michelin звезди от 1968г. и прездент на Samsung Club des Chefs;
Ерик Трошон, победител от Meilleurs Ouvriers de France 2011, едно от най-трудните национални кулинарни състезания във Франция. Ерик има редица функции като признат майстор готвач, стилист на храна и професор във Ferrandi Culinary School в Париж, Франция;
Кристофър Костоу, вторият американски и трети най-млад майстор-готвач, който някога е получавал три Michelin звезди;
Франк Кастраново и Франк Фалчинели (The Franks), признати кулинари, базирани в Бруклин, Ню Йорк, в челните редици на кулинаро-ресторантьорското движение на САЩ.
Марката ще продължи да добавя нови таланти от различни региони към клуба.
Влияние върху бъдещите уреди
Членовете на Samsung Club des Chefs разкриват по-задълбочени познания за съществуващите домакински уреди Samsung и ще бъдат предизвикани да предложат нови начини за употреба, на базата на своя опит и тенденциите в кулинарията. Експертното им мнение ще бъде взето предвид в най-ранните фази на разработването на продукти, като ще влияе на всичко – от форма до функции - за да може да се създадат лесни за употреба уреди с интуитивни функции, които професионалистите и потребителите биха оценили.
Създаване на уникална култура в кухнята
Докато майстор-готвачите обикновено са свързват с представата за хора, които стоят зад кухненски плот и приготвят ястие, Samsung ще си партнира с членовете на своя Club des Chefs, за да се гмурне в цялостното изживяване в кухнята и да помогне в създаването на забавна култура в тази сфера, която ще даде живот на повече възможности и достъп до ексклузивно съдържание за потребителите. От това да се научат как най-добре да съхраняват съставките до приготвянето на ястие по най-добрия възможен начин и част от нови кулинарни открития. Тази програма ще позволи на потребителите да приготвят по-здравословна и по-вкусна храна и ще им предостави платформа, в която да споделят опита си със семейството и приятелите си по целия свят.
Предпочитана кухненска марка
Въпреки, че е сравнително млада марка в индустрията с домакински уреди, чрез тази инициатива Samsung цели да се превърне в една от най-предпочитаните сред майстор-готвачите и взискателните потребители. Отвъд първоначалнато обвързване със световно признати майстор-готвачи, Samsung планира и активно да си партнира с кулинарните общества по света чрез on- и offline събития. Най-вероятно първите продукти, създадени с помощта на Samsung Club des Chefs, ще бъдат на пазара през 2014г.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook