Close search

Samsung Smart TV предлага забавлениe за децата според възрастта им

Samsung Smart TV предлага забавлениe за децата според възрастта им Самата платформа предлага предварително заредени плейлисти Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Приложението за деца Kidamom - вече достъпно и на смарт телевизорите на "Самсунг"

Приложението Kidamom, което доскоро беше достъпно само на мобилни устройства, вече е налично за сваляне и от Samsung Hub на смарт телевизорите на марката.

Kidamom e специализирано приложение за деца от 2 до 12 години, което предлага внимателно подбрано развлекателно и занимателно съдържание. Всички нови* собственици на Samsung Smart TV получават като подарък 3-месечен достъп до приложението.

Kidamom разполага с над 600 заглавия - развлекателни и образователни детски филми, които непрекъснато се обновяват и допълват. Всички са дублирани на български, така че и най-малките да могат да се забавляват пълноценно.

Освен филми с български дублаж, на разположение на децата са и филми с различни езикови версии. По този начин и най-амбициозните родители, решили да обучават на чужд език децата си, ще намерят подходящо занимание, което да е не само забавно, но и полезно.

Изключително полезна за родителите е и възможността, която Kidamom предлага, заформиране собствен профил на детето. В този профил може да се подбере съдържание не само от неговите любими филми и игри, но и съобразено с възрастовата група на детето.

Така отпада неудобството всеки път да подбирате съдържанието за по-големите или по-малките деца в семейството. Превключването между профилите е изключително лесно.

За допълнително спокойствие на родителите, приложението дава възможност да се определя продължителността на гледане, така че винаги да могат да контролират времето, прекарано пред телевизора.

Самата платформа пък ви предлага предварително заредени плейлисти, които да ви спестят ценни минути и часове на подбор и сортиране на информация пред Samsung Smart телевизора.

* Предложението е валидно за смарт телевизори от сериите 6, 7, 8 с размер на екрана 46” или повече, закупени до 31 декември 2014 г. и регистрирани в страницата на Kidamom до 15 януари 2015 г. Списъкът с участващи модели и допълнителна информация може да намерите на Kidamom.com/Samsung.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност