Close search

Тихата сила в дома ви

Тихата сила в дома ви Във всекидневието си често подценяваме силата на тишината. Особено вкъщи. Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Във всекидневието си често подценяваме силата на тишината. Особено вкъщи.

Прибирате се след тежък работен ден и мечтаете за отдих. Десетките телефонни разговори, офис суматохата и общият градски шум са вече зад гърба ви. Време е да се отдадете на семейството си, на хобито или просто на релакс. И, разбира се, последното нещо, което ви се прави, е чистенето на пода.

А той, подът, си има свой живот. Обича да събира прахоляк, да посреща калните лапи на кучето или просто да се слепва с падналия от устата на детето бонбон. Упорито ви изненадва с безкрайните си възможности, всеки ден.

Затова и вечерният сблъсък с него е неизбежен, а и неприятен. Особено при мисълта, че трябва да включвате жужащата прахосмукачка или да зареждате кофата с вода, препарат и моп... вместо просто да полегнете на дивана с любимото списание в ръка.

Добрата новина е, че вече има кой да ви отмени това задължение, при това без да нарушава комфорта ви.

Роботът от ново поколение iRobot Braava почиства и измива подовете почти без човешка намеса. Малка и компактна, Braava достига до всички ъгълчета на дома. Справя се с прах и фини отпадъци, с петна от сок или вино. Преминава без проблем под и около мебелите.

Специалната й навигация NorthStar сканира помещението и съставя карта на всички големи и малки предмети и препятствия по настилките. Чрез специални сензори разпознава и избягва килими и стълби.

Освен, че е много ефективна, Braava е изключително безшумна и дискретна. Може спокойно да работи, докато децата спят. Няма да ви пречи, докато гледате филм или вечеряте с любимия човек. Още по-важно - ще ви осигури всички условия за пълноценна почивка след напрегнат ден.

Да, Braava може да бъде тихата сила във вашия дом. Доверете й се!

             

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност