Close search

Топ готвач приготвя манджи в тиган за "Гинес"

Топ готвач приготвя манджи в тиган за "Гинес" Пеньо Иванов е прочут с това, че вече четири години в рамките на „Пъстра трапеза” събира и съхранява традиционни рецепти от българската кухня Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Пеньо Иванов е прочут с това, че вече четири години в рамките на „Пъстра трапеза” събира и съхранява традиционни рецепти от българската кухня.

Топ готвачът Пеньо Иванов ще се включи в приготвянето на традиционни български гозби в най-големия тиган, изработван в България.
Това ще се случи в рамките на специалното гостуване на кулинарния фестивал „Пъстра трапеза” по време на събитието, организирано от Ангел Ангелов, във възрожденския ни град Копривщица на 29, 30 април и 1 май.
Пеньо Иванов е прочут с това, че вече четири години в рамките на „Пъстра трапеза” събира и съхранява традиционни рецепти от българската кухня, запазени в различни кътчета на България, за да покаже богатството на родната кулинария.
Юнашкият съд, който тежи цели 78 килограма, изработен е от неръждаема стомана и е с диаметър 150 см, ще се превърне в арена на действие за приготвянето на традиционни за този край рецепти, и официално ще кандидатства за приза „Bulgaria’s Largest Frying Pan” зарекордите на „Гинес”, във възрожденския ни град Копривщица, сподели авторът на инициативата Ангел Ангелов.

Източник и снимка: http://www.novini.bg

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност