Close search

Урохелп срещу инфекциите

Урохелп срещу инфекциите "Урохелп" се препоръчва при остри и хронични възпаления на пикочните пътища, защото елиминира патогенните бактерии и облекчава бързо неприятните симптоми Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Отделителната система отговаря за отделяне, съхранение и извеждане на урината от организма. Бъбреците спомагат за поддържането на водно-електролитния баланс, отделянето на отпадни продукти чрез уреята, пречистват кръвта. При инфекция на уринарния тракт дейността им се разстройва, което може да има опасни последици за организма.

В 90% от случаите патогенните микроорганизми навлизат в пикочните пътища през уретрата, като инфекцията на уринарния тракт се наблюдава повече при жените предвид специфичната им физиология. Заболяванията са предимно на бактериална основа, като в най-голям процент от случаите причинители са бактериите от гастро-интестиналния тракт, т.нар. Coli (Ешерихия коли).

Най-честите инфекции на уринарния тракт засягат пикочния мехур (цистит), пикочните пътища (уретрит) и бъбречните каналчета (пиелонефрит). Ако заболяванeто на бъбреците и уринарния тракт не се лекува навреме, то може да премине в хронично, което изисква продължително и скъпо лечение.

За да не се стига до хронифициране, е нужно да се реагира навреме с правилното хапче.

"Урохелп 36" е хранителна добавка, която подпомага нормалното функциониране на бъбреците и уринарния тракт. Бързо и трайно облекчава дискомфорта в уринарния тракт при парене, често, затруднено или болезнено уриниране. Предназначена е за употреба при остри и хронични възпаления на пикочните пътища.

"Урохелп" не само усилва защитните сили при инфекции на уринарния тракт, но и подпомага функцията на бъбреците и поддържането на пикочните пътища в нормално състоание, като ги освобождава от болестотворни бактерии и микроорганизми. Освен това притежава антисептичен и диуретичен ефект.

Предлага се под формата на капсули и съдържа натурални екстракти от бяла бреза, мечо грозде и червена боровинка. Комбинацията от взаимно допълващи се съставки поставя "Урохелп" сред най-ефективните фитопродукти в лечението на възпалителни заболявания на уретралния тракт.

Брезата

или по-точно екстрактът от брезови листа подпомага организма в борбата с патогенните бактерии, които причиняват дискомфорт и парене по време на уриниране, като спомага за тяхното елиминиране от уринарния тракт. Подобрява отделянето на пикочна киселина и по този начин възпрепятства образуването на песъчинки и камъни в бъбреците. Има антиоксидантен и диуретичен ефект.

Мечото грозде

действа благоприятно върху пикочните пътища и подпомага организма при остри и хронични проблеми. Има и диуретично действие. Лечебното растение е познато още от древността, а днес е основен действащ компонент в лекарствата, използвани при възпалителни заболявания на пикочната система.
Има доказан диуретичен и антисептичен ефект. Притежава изразено благотворно влияние върху пикочните пътища.

Червената боровинка

притежава антисептичен ефект. Потиска прилепването и задържането на патогенни бактерии и микроорганизми по стените на пикочния мехур и уретера. Освен това червената боровинка е мощен антиоксидант, предпазващ клетките и тъканите от преждевременно стареене, като елиминира негативното влияние на свободните радикали. Нейното най-ценно и уникално действие обаче е адхезионният ефект върху бактерията Е.коли (основен причинител на цистита). Това я прави единствения плод, който признато намалява прикрепянето на бактериите по стените на пикочните пътища.

Урохелп 36 е иновативен продукт на VitaGold.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност