Close search

Ужас - продават здравословно кисело мляко с мухъл

Ужас - продават здравословно кисело мляко с мухъл Какво се случва, когато срокът на годност на "висококачествено" плодово кисело мляко не е изтекъл, а по него вече има плесен Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Какво се случва, когато срокът на годност на "висококачествено" плодово кисело мляко не е изтекъл, а по него вече има плесен?

Цеденото кисело мляко с нар и малини, марка Olympus, за което сигнализират колегите от bulevard.bg, на чиято опаковка е поставен срок на годност 26.08.2014 г., се описва на сайта си като висококачествен и здравословен млечен продукт.

Качеството на храните в България е актуален въпрос за обществото години наред. Но всичко става много по-лично, когато решиш да си вземеш за закуска плодово кисело мляко, което рекламира себе си като здравословно и полезно, и вътре намериш "приятно" количество"здравословен" мухъл.

Явно хармонията с природата е по-голяма, отколкото трябва, и по него е полепнал мухъл. Според подадения сигнал от потребител, консистенцията на киселото мляко също е била странна и в него са се били образували буци.

Определено трябва по-строг контрол върху храните, а въпросната фирма производител незабавно трябва да затегне качествения си контрол, за да се избягват подобни ситуации.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност