Close search

В търсене на майстор за нашия домашен ремонт

В търсене на майстор за нашия домашен ремонт В търсене на майстор за нашия домашен ремонт Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Сайтът Maistorplus.com помaга на хиляди домакинства да изберат най-подходящия майстор за ремонта в дома си.

Летните месеци традиционно са много удобен момент за извършването на домашен ремонт и освежаване. За да планираме добре тази дейност, трябва да започнем с груба сметка на разходите от семейния бюджет и колко време, което тя ще ни отнеме. Всеки от нас желае ремонтните дейности да бъдат качествени и да сме доволни от свършената работа.

Как да намерим майстор, който да работи качествено, бързо и на приемлива цена?

MaistorPlus.com може да ни спести ценно време и средства. През последните 3 месеца мнозина потърсиха качествено решение чрез MaistorPlus.com. Над 1000 са публикуваните заявки за ремонт в сайта. Платформата функционира по подобие на други успешни сайтове по света и вече се радва на все по-голяма популярност в България. 

В това се убеди и Иванка Ангелова, която се нуждаеше от частичен ремонт на две стаи в софийски квартал. Тя бе разбрала от свои приятели за платформата MaistorPlus и реши да опита.

Иванка пусна своята заявка за ремонт в сайта безплатно. Само трябваше да мине през 3-те лесни стъпки – да опише желаната ремонтната дейност, да уточни мястото, където ще се осъществи ремонтът и да попълни своите данни за контакт.

В рамките на няколко часа след публикуването на заявката си Иванка Ангелова получи първите съобщения от кандидат-майстори за осъществяване нейния ремонт. Тя разгледа подробно публичните профили на майсторите с оценки за тяхната работа от предишни клиенти. Това значително улесни нейния избор и тя размени данните си за контакт с трима от тях и да ги покани на оглед.

В крайна сметка Иванка. Ангелова се спря на един от кандидатите - Валери Георгиев - ръководител на бригада в сферата на сухото строителство. Офертата му включваше всичко необходимо – разчет с конкретна цена за труд и материали и отговаряше на очакванията й.

Положителната оценка - стимул за добре свършена работа

Иванка Ангелова остана изключително доволна от MaistorPlus.com. С лекота, намери изпълнител за своя ремонт, който предостави бърза и качествена услуга. За да улесни следващите потребители на платформата, тя също остави оценка за работата на наетия от нея майстор в публичния му профил в MaistorPlus.com.

“Много съм доволна от избрания майстор. Той прояви изключително коректно отношение и добронамереност при изпълнение на всички договорени дейности...” (вижте цялата оценка).

След изпълнение на възложената работа всеки един клиент може да остави коментар относно представянето на наетия майстор. Това пряко влияе на репутацията на майсторите в сайта и възможността им да спечелят следваща заявка. Именно системата за оценяване е ключовият момент, на който залага платформата. Това гарантира качеството на извършваните услуги.

До момента в MaistorPlus.com има регистрирани над 1200 майстори и специализирани фирми от цялата страна. Предлаганите строително-ремонтни услуги са разпределени в 38 категории - от ВиК услуги до изработване на мебели по поръчка, боядисване и строителство на сгради. Важно е да отбележим, че MaistorPlus не се явява пряк работодател на регистрираните изпълнители, а опосредства онлайн бързия и лесен контакт между потребителите и пазара за извършване на ремонтни дейности.

Ако ви предстои ремонт и искате да направите сравнение на различни оферти, направете заявка в MaistorPlus.com. Наистина ще се уверете, че платформата ще ви улесни в намирането на най-подходящия майстор за изпълнението на ремонта.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност