Close search

Whiskey Fest Sofia 2013 стартира на 1 ноември

Whiskey Fest Sofia 2013 стартира на 1 ноември Тази година събитието обединява всички вносители на уиски за България Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Whiskey Fest Sofia 2013 стартира на 1 ноември 2013 г. В продължение на три поредни дни хотел Шератон ще бъде домакин на повече от 50 уиски марки, лимитирани серии и ексклузивни предложения от Шотландия, Ирландия, Америка, Япония и Тайван. 

В Whiskey Fest Sofia 2013 ще участват всички вносители и дистрибутори на уиски марки за България. Те са обединени от идеята да създадат уиски култура у нас. 

Гостите на Whiskey Fest Sofia 2013 могат да закупят билети за фестивала на място, както и предварително в мрежата на Eventim. 

Билетите са в различни ценови категории – билет за вход, стандартен или премиум билет за дегустация, билет за майсторски клас. Домакините на Whiskey Fest Sofia 2013 апелират към отговорна консумация и въвеждат Етикет на поведение, както и стандарт за дегустация, равен на една унция (1 oz).

Уиски е напитка, чиято консумация е с култура и традиция и със сигурност в голямото разнообразие вкусове и марки всеки посетител ще открие точно тази, която в най-голяма степен отговаря на неговия стил и усещане. 

Повече от 20 изложбени щанда и майсторски класове за ценители, водени от утвърдени на световно ниво уиски-експерти, ви очакват от 1 до 3 ноември на Whiskey Fest Sofia 2013. Специализиран магазин ще предлага на посетителите уиски продукти на цени на вносителите.

Фестивалът приветства уиски почитатели и ентусиасти, както и всички мъже, които обичат т.нар. „вода на живота“ и държат да я консумират по етикет – с отношение и стил. Събитието е предпочитано място за господата, държащи на контрола, както и за тези, които (също като сър Комптън Макензи) се съмняват, че любовта върти света, тъй като на практика уискито го върти дори два пъти по-бързо.

Някои от изявените имена на миналогодишния уиски фест бяха Робърт Хикс, Гордън Моушън, Дарил Холдан и Уейн Колинс – световноизвестни имена от уиски-индустрията. Представена беше най-старата лицензирана уиски дестилерия в света и бяха проведени над 15 майсторски класа.

Повече информация относно Whiskey Fest Sofia 2013 може да намерите на whiskeyfestsofia.bg, както и на Фейсбук страницата Whiskey Fest Sofia.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност