Close search

Жълтък, мед и зехтин за мека кожа на ръцете

Жълтък, мед и зехтин за мека кожа на ръцете Жълтък, мед и зехтин за мека кожа на ръцете Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Коя жена не мечтае за идеалната кожа на ръцете?! Можете да постигнете невероятни резултати с един домашен крем, който се прави много лесно и е достъпен за всеки. Изпробвайте го и ще забравите за скъпите кремове за ръце, защото резултатите ще ви харесат. Кожата на ръцете ви ще се хидратира, ще стане мека и гладка и ще се гордеете с нея.

Помислете си само колко пъти на ден подлагате кожата на ръцете на неблагоприятни за тях фактори. Само два от агресивните външни фактори влияещи зле на кожата са ежедневното миене на чиниите и почистването на дома с препарати. Постоянното мокрене на ръцете и почистващите препарати правят кожата груба, суха и „изпиват“ блясъка и. Големите летни жеги и зимните студове също влияят зле на кожата на ръцете, така че трябва да се грижим добре за тях през цялата година. Защо да не го правим с една лесна маска, която включва зехтин, жълтък и мед, задават въпроса от bilka.info и ни съветват как да се грижим добре за нея.

Ето я и терапията за мека кожа на ръцете в домашни условия

Взимате прясно кокоши яйце и отделяте жълтъка и белтъка. Ползва се жълтъка, който разбиване в купа. После добавяме зехтин – супена лъжица (можете да го замените със сусамено или бадемово масло, както и с шарлан). Накрая се слага и домашен мед – пак супена лъжица. Бърка се. Хомогенната смес, която направихте се нанася върху ръцете. Преди обаче да нанесете от нея препоръчваме да накиснете за 10-тина минутки ръцете си в разтвор от литър вода и готварска сол – 2 супени лъжици. Маската за мека кожа на ръцете стои 20 минути, след което се измива хубаво. Положителните резултати ще са видими след 4 ден.

Препоръчителни грижи за ръцете

1. Измивайте ръцете си с хладка вода. Не ги мийте с много студена или гореща, това вреди на кожата.

2. Масажирайте дланите си по няколко минути на ден.

3. Прилагайте гимнастика за ръце по 15-тина минути на ден. Това премахва умората от тях.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност