Яйца на очи с бекон
Продукти
- олио за пържене
- черен пипер
- 2 яйца
- 2 парчета бекон
Начин на приготвяне
- Беконът се изпържва от двете страни, докато стане хрупкав. Изважда се и се отцежда върху кухненска хартия.
- Яйцата се счупват внимателно в тиган с малко сгорещено олио и се пържат на слаб огън около 5 минути.
- Подправят се с черен пипер и се сервират заедно с бекона.
Пене с тиква и пармезан
В дълбок съд запържваме панчетата или бекона в една супена лъжица зехтин за няколко минути. Добавяме ...
Коктейл "Aperol Spritz"
Винена чаша се пълни с лед, като ледът се разбърква за да се охлади чашата. Добавя се 60 мл Cinzano G...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook