Баница със салам
Продукти
- 1 пакет кори за баница
- 5 яйца
- 300 г сирене
- 150 г салам
- 2 с.л. олио
Начин на приготвяне
- Нарязваме салама. Намачкваме сиренето с вилица.
- В купа поставяме 4 от яйцата, салама и сиренето. Разбъркваме.
- Намазваме тавата за печене с олиото и слагаме на кръст две от корите. Поръсваме ги с част от плънката и слагаме две кори. Така редуваме до свършване на продуктите, като завършваме с кори.
- Разбиваме останалото 1 яйце и с него заливаме баницата.
- Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса, до готовност (около 45 минути).
Сироп от черен бъз
Почистваме и измиваме много добре плодовете бъз. В голям буркан започваме да редим: бъз, захар, бъз, ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook