Бутер кроасани с масло и конфитюр
Продукти
- 1 яйце
- 200 г конфитюр , от вишни или по избор
- 120 г масло - на стайна температура
- 1 пакет бутер тесто - на стайна температура
Начин на приготвяне
- Разстиламе бутер тесто върху кухненски плот и го разрязваме на триъгълници.
- В основата на всеки слагаме по малко парче масло и конфитюр, и завиваме на руло.
- Оформените кроасани нареждаме в тава, застлана с хартия за печене.
- Разбиваме яйцето и намазваме кроасаните.
- Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, до лек златист цвят.
Шоколадов сладкиш с масло и пудра захар
Разтапяме на тих огън маслото и шоколада до пълното...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook