Домашно гуакамоле за Великденските пости здравословно
Продукти
Начин на приготвяне
- Измиваме, подсушаваме и разрязваме авокадото на половина. Отстраняваме костилката.
- Издълбаваме месестата част и го намачкваме с вилица.
- Почистваме и пресоваме чесъна. Добавяме го към авокадото и разбъркваме добре заедно със сока от лайм, зехтина и сол на вкус. Разбъркваме.
- Почистваме и нарязваме магданоза и го поръсваме най-отгоре. Сервираме.
* Гуакамолето сервраме с царевичен чипс.
** В класическата рецепта се прибавя и един обелен домат, нарязан на дребни кубчета и половин глава червен лук, нарязан на ситно.
Пикантни печени картофи
Почистваме и нарязваме картофите и лука. Нарязваме чушките и ги прибавяме към картофите и лука. Добав...
Спагети с гъби
Сваряваме спагетите според инструкциите на опаковката, до полуготовност и ги отцеждаме.Междувременно ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook