Качамак
Продукти
- 200 г масло
- 600 г сирене
- 0,5 ч.л. сол
- 3 л вода
- 1 кг царевично брашно
Начин на приготвяне
1. Слагаме водата на котлона да заври. Добавяме сол и изсипваме царевичното брашно.
2. Бъркаме с точилка и варим докато сместта започне да се отлепва от съда.
3. Изсипваме в широк съд или на кухненския плот, разстиламе на равномерен пласт около 5 см и нарязваме с дебел конец на правоъгълници.
4. Запържваме получените парчета в масло и сервираме с натрошеното сирене и разтопеното масло.
Наденица с кисело зеле
1. Нарязваме зелката на малки лентички. Слагаме в тавичка и поръсваме с червен пипер и олио и разбърк...
Мисо супа със свинско и зеленчуци
1. Задушаваме ситно нарязания лук в маслото, добавя...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook