Картофи уеджис
Продукти
- черен пипер на вкус
- сол на вкус
- 1 с.л. зехтин
- 20 г розмарин
- 1 кг. картофи
Начин на приготвяне
- Измиваме и почистваме много добре картофите. Оставяме ги да се изцедят и подсушат.
- Нарязваме ги на "лодки" и ги изсипваме в голяма купа.
- Добавяме розмарина, зехтина, сол и черен пипер на вкус.
- Разбъркваме много добре. Слагаме картофките в тава, така, че да не са един върху друг.
- Печем картофките в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 40 минути.
Домашна лютеница
Изпичаме чушките, обелваме ги и ги почистваме от семките и дръжките. Смиламе ги през мелачка.Почиства...
Пица с маслини
От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни. След това слагаме доматения с...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook