Крем карамел с какао в тава за лазаня
Продукти
- 10 яйца
- 1 литър прясно мляко
- 8 с.л. захар (или на вкус)
- 2 пак. ванилия
- 30 г захар за карамелизиране
- 2 с.л. натурално какао
- 1 с.л. пудра захар за поръсване
Начин на приготвяне
- В купа разбиваме с миксер последователно яйцата, захарта, ванилията, какаото и млякото.
- Карамелизираме захарта и я изсипваме на дъното на тавата. Разпределяме равномерно и изсипваме сместа.
- Поставяме в предварително загрята на 200 градуса фурна и печем около 40 минути.
- Изваждаме от фурната и изчакваме да изстине.
- След това поръсваме с пудра захар и сервираме.
* Крем карамел с какао в тава за лазаня може да приготвите с уредите на Tupperware
Баклава с орехи и бадеми
Намасляваме тавичка и поставяме в нея 3 точени кори, напръскваме ги с олио (или разтопено масло). Сме...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook