Close search

Крем супа от моркови с песто и джинджифил

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Крем супа от моркови с песто и джинджифил photo-credit Ароматна крем супа от моркови с песто и джинджифил

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме морковите на колелца. Лукa нарязваме на дребно.
  2. В тенджера загряваме маслото, в което изсипваме нарязаните лук и моркови. Задушаваме ги под капак, докато зеленчуците поомекнат (за около 5 минути), след което към тях добавяме млякото и малко вода, колкото да покрие морковите. 
  3. Овкусяваме със сол и по желание с черен пипер. Варим докато морковите съвсем омекнат.
  4. След като се сварят морковите, добавяме топеното сирене. 
  5. Пюрираме супата с кухненски робот или пасатор и добавяме джинджифила. Ако е прекалено гъста, може да добавим мляко до получаване на желаната консистенция.
  6. Супата може да сервираме гарнирана с пестото. 
Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност