Крем супа от зелен боб с пармезан здравословно
Продукти
Начин на приготвяне
- Задушаваме зеленият боб заедно с чесъна за 3 минути в зехтина.
- Добавяме водата и кубчето бульон. Варим 15-20 минути след завирането.
- След това пасираме. Слагаме на слаб огън и добавяме пармезана и сметаната, и бъркаме докато се получи гладка смес. Посоляваме на вкус и добавяме кърито.
- Супата сервираме топла с настъргания кашкавал и крутони.
Студено лате със соево прясно мляко
В средно голяма стъклена купа смесваме готовото каф...
Печено тофу
Нарязваме тофуто на квадратчета и го нареждаме в тава.Смесваме и разбъркваме хубаво продуктите за мар...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook