Крем супа с картофи и гъби
Продукти
- сол на вкус
- 160 г гъби
- 320 мл прясно мляко
- 1 с.л. масло
- 500 г картофи
Начин на приготвяне
- Сваряваме картофите и гъбите. (Като запазваме бульона).
- Когато всичко е готово пасираме, разреждаме с бульона, в който са се варили, прибавяме прясното мляко, маслото и сол на вкус. Варим 10 минути като бъркаме непрекъснато.
- Поднасяме супата с хлебни кубчета (кротони), които може да изпържим или запечем във фурната като сме ги полели със зехтин.
Кекс с ябълки и орехи
Брашното се пресява, добавя се бакпулверът и се разбърква. Прибавят се почистените и настъргани ябълк...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook