Whiskey Barrel punch
Продукти
- 190 мл. шампанско
- 2 чаши бърбън
- 4 капки "ангостура" битер
- 0,5 ч.ч. сироп от нар
- 1 ч.ч. лимонов сок пресен
- 5 с.л. захар
- 3 лимона кората
- лед
Начин на приготвяне
- В голяма купа разбъркваме добре корите от лимон и захарта с хаванче, докато корите не пуснат сок и захарта не се навлажни достатъчно и не поеме от мириса/вкуса.
- Изсипваме сместа в лимоновия сок и разбъркваме докато захарта напълно се разтвори. Разбъркваме в сиропа от нар, битера и бърбъна. Добавяме лед, за да охладим получената смес, и разбъркваме докато не се изстуди.
- Изсипваме сместа в купа за пунш с още малко лед и заливаме с шампанско.
- По желание, може да гарнираме с малко цели череши. Сервираме веднага.
Баница със зеле
Нарязваме зелето и го задушаваме в част от мазнината, до омекване. Нарязваме лука на дребно и го заду...
Пататник с моркови
Обелваме картофите и ги нарязваме на ситно.Смесваме ги с настърганото на ситно ренде сирене, настърга...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook