Мариновани печени наденички
Продукти
- 1 ч.л. горчица
- 0,5 ч.л. чили
- 100 г мед
- 50 мл червено вино
- 2 кг наденица - свинска или телешка, сурова
Начин на приготвяне
- Разбъркайте добре виното с меда, чилито и горчицата.
- Сварете наденицата за 5 минути, след като кипне я извадете.
- Полейте я с маринатата и я оставете за половин час да престои.
- Маринованата наденица изпечете върху загрята и намазнена скара, като периодично я намазвайте с маринатата.
- Поднесете наденицата с гарнитура по желание.
Печени картофи със зехтин
Измиваме и сваряваме картофите. Обелваме ги и ги нарязваме.В тава слагаме картофите, зехтина и сол на...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook