Мариновани шишчета
Продукти
- сол
- 1 ч.л. кимион
- 1 ч.л. червен пипер
- 0,5 връзка копър
- 4 скилидки чесън
- 4 с.л. лимонов сок
- 5 с.л. зехтин
- 1,5 кг месо , нарязано на парченца за шишчета
Начин на приготвяне
- В блендер изсипваме и пасираме зехтина, лимоновия сок, чесъна, копъра, кимиона, червения пипер и солта.
- В така получената марината поставяме нарязаното месо и го поставяме в хладилник за около час.
- След това го забождаме на шишчета и го печем в силно загрята фурна или BBQ.
- Сервираме със свежи зеленчуци по избор.
Лимонада с мед и агаве
В голяма кана смесваме фреша от лимон и меда, и разбъркваме добре. Добавяме водата и нектара от агаве...
Шербет от мандарини
Слагаме захарта в малка тенджерка и добавяме 400 мл от фреша.Загряваме внимателно като разбъркваме не...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook