Микс от печени зеленчуци
здравословно
от общо
127 гласа
Време: 50
Ниво: лесно
Порции: 6
Ниво: лесно
Порции: 6
Сервирай с
Бяло вино
Продукти
Начин на приготвяне
1. Обелваме и сваряваме за 10 мин. картофите в подсолена вода. Оставяме ги цели, не е необходимо да се режат. Подбираме средно големи картофи за целта.
2. Прецеждаме картофите и ги подреждаме на хартия за печене. Подреждаме и останалите измити и нарязани на едро зеленчуци. Посоляваме и поръсваме със зехтин.
3. Слагаме да се запекат на умерена фурна за 30-40 мин. След това приготвяме дресинг от счуканите скилидки чесън, сол, подправките, зехтин и оцет.
4. Срязваме картофите леко и ги натискаме с решетъчна лъжица, за да се отворят. Поливаме всички зеленчуци с дресинга и оставяме да се допекат за още 10-15 мин. или до готовност.
Телешко Black Angus със зеленчуци на тиган
1. Нарязваме месото на жулиени и го мариноваме за о...
Агнешко печено с билки
1. Измиваме и подсушаваме агнешката плешка. Посоляваме я и поръсваме с червен пипер и я поставяме в н...
принтирай
приготви
добави в любими
1 Коментар
After draining, place the potatoes onto baking paper. The remaining cleaned and roughly chopped vegetables should be arranged. Add some salt and olive oil for seasoning.
best garage floor coating