Мус от бял шоколад с малини
Продукти
Начин на приготвяне
- Разбъркваме с тел жълтъците и захарта, и ги поставяме върху тенджера с вряща вода на котлона. Бъркаме непрекъснато, докато жълтъците започнат да се сгъстяват.
- Добавяме начупения на парченца бял шоколад и разбъркваме до разтопяването му, като внимаваме да не останат бучици или парченца, а кремът да стане напълно хомогенен.
- Оставяме да се охлади. Добре охладената сметана разбиваме на пухкав крем и внимателно я смесваме и разбъркваме с шоколадовата основа.
- Изсипваме муса в купички и го оставяме на студено в хладилника да стегне.
- Преди сервиране добавяме малините и гарнираме с листенца прясна мента.
Салата от краставици със спанак и горски плодове
Измиваме много добре и нарязваме краставицата, дома...
Зелена салата с рукола и диви ягоди
Почистваме, измиваме и накъсваме зелената салата. П...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook