Close search

Никулденски шаран с булгур и подложка от салата

5.0
от общо 127 гласа
Време: 135 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Никулденски шаран с булгур и подложка от салата photo-credit Вкусен Никулденски шаран с булгур

Начин на приготвяне

1. Почистваме шарана от вътрешностите и люспите. Овкусяваме със сол и пипер. Нарязваме празът, чесънът и сушените домати на ситно. Запържваме ги в малко зехтин, докато празът омекне и стане златист.

2. Прибавяме булгура, наливаме бульона и овкусяваме с риган. Съдът се сваля от огъня и добавяме орехите, наситнения копър, сол и черен пипер.

3. Пълниме шарана с готовата смес, зашиваме рибата и я поставяме в тавичка за печене. Заливаме я със зехтин, сокът и настърганата кората от лимона, които предварително сме разбъркали добре, докато се получи кремообразна смес.

4. Печем около 120 мин на 180 градуса, като покриваме с фолио. Сервираме върху подложка от салата от домати и краставици и червен лук, които сме овкусили със сол, зехтин, риган и магданоз.

4 Коментара

  1. Small
    Анонимен

    Hi there for your personal broad critique, then again particularly passionate the recent Zune, and additionally intend this specific, not to mention the beneficial feedbacks other sorts of everyone has posted, will determine if is it doesn’t answer you’re looking for. link klik88

  2. Small
    Анонимен

    great resources here. Ill be back for the next your posting. keep writing and happy blogging. rtp koitoto rtp slot gacor

  3. Small
    Анонимен

    great resources here. Ill be back for the next your posting. keep writing and happy blogging. rtp koitoto rtp slot gacor

  4. Small
    toca si esarfa absolvire

    Seriously very good contribution, I really depend on up-dates of your stuff. toca si esarfa absolvire

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност