Октопод с доматен сос
от общо
127 гласа
Време: 60
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бяло вино
Начин на приготвяне
1. Настъргваме лукът и го запържваме лукът в дълбок тиган.
2. Сваряваме предварително малко октопода, да омекне и го нарязваме на малки парчета. Запържваме за 15 мин.
3. Прибавяме ситно нарязаните домати, дафинов лист, бахара и накрая солта.
4. Можем да сервираме със спагети или ориз. Поднасяме с охладено бяло вино.
5. По желание можем да добавим мариновани чушки и маслини и да поднесем като предястие.
Рецепта: Магазини Salonica Fish
Карагьоз на фурна с чеснов сос и магданоз
1. Карагьоза се нарязва на тънки ресни от двете стр...
Свинско контрафиле с бира на фурна
1. Нарязваме контрафилето на пържоли, посоляваме с ...
принтирай
приготви
добави в любими
3 Коментара
There is noticeably a bundle to learn about this. I assume you made specific nice points in features also. klik88 login
Outstanding report not to mention very easy towards fully understand explanation. How do I just do receiving permission towards submit component of this page with my future news letter? Giving suitable consumer credit rating back to you typically the article author not to mention hyperlink in the web site would not be considered trouble. slot gacor
Its good as your other content : D, appreciate it for posting . roba absolvire