Омлет с картофи
Продукти
- 8 яйца
- 500 г картофи
- 50 г масло
- пресен лук
- сол
- пипер
- зелена салата
Начин на приготвяне
1. Обелваме, нарязваме картофите на кубчета и ги сваряваме.
2. Разтопяваме маслото в дълбок тиган. Слагаме изцедените картофи да се запържат до златисто.
3. Разбиваме яйцата с тел и ги добавяме в тигана. Пържим до готовност.
4. Сервираме с гарнитура зелена салата и поръсваме с нарязан пресен лук.
Кошничка от карамел
1. Загряваме захарта и водата в тиган, като постоянно бъркаме с лъжица. Изчакваме захарта да се разто...
Задушени картофи на тиган с розмарин
1. Обелваме и нарязваме картофите на кубчета.2. Взи...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook