Пълнена пъстърва с бадеми
здравословно
от общо
127 гласа
Време: 145
Ниво: лесно
Порции: 6
Ниво: лесно
Порции: 6
Сервирай с
Бяло вино
Продукти
- 1 с.л. пресен риган
- 4 с.л. ситно нарязан магданоз
- 300 гр белени бадеми
- пипер
- сол
- 4 с.л. краве масло
- 2 лимона
- 6 пъстърви
Начин на приготвяне
1. Почистваме и измиваме пъстървите, намазваме с лимон, поръсваме с пипер и сол и оставяме да преседят около 2 часа в хладилника.
2. Разбъркваме магданоза, начуканите на едро белени бадеми и добавяме маслото. Намазваме пъстървата отново с масло и пълним с плънката. Увиваме всяка една с конец за печене.
3. Подреждаме ги в тавичка и печем на 220 градуса около 25 мин.
Пенне с моцарела
1. Сваряваме 500 г пенне в подсолена вода, според указанията на продукта. 2. В дълбок тиган запържвам...
Сьомга с маслена заливка
1. Посоляваме сьомгата, заливаме я с лимоновия сок и изпичаме на грил или варим на пара.2. Запържваме...
принтирай
приготви
добави в любими
3 Коментара
very good post, i certainly love this website, go on it situs slot gacor
Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate? koi toto
That is the best blog for anyone who desires to search out out about this topic. You understand so much its nearly exhausting to argue with you (not that I truly would need aHa). You positively put a brand new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, simply great! roba absolvire