Панирани пилешки бутчета и крилца с корнфлейкс
Продукти
- 400 г корнфлейкс натурален
- 4 яйца
- 200 г пилешкии бутчета
- 200 г пилешки крилца
- за марината:
- 10 г джинджифил
- 150 мл соев сос
- 10 г кориандър
- 10 г куркума
- 30 г вегета
- черен пипер на вкус
- червен пипер на вкус
Начин на приготвяне
- Измиваме и подсушаваме пилешките бутчета и крилца.
- Смесваме всички продукти за маринатата и потапяме пилето в нея. Оставяме така около 30-40 минути.
- "Начукваме" или стриваме с ръце корнфлейкса и го слагаме в купичка.
- Разбъркваме яйцата и слагаме и тях в купичка.
- След това всяко бутче и крилце топим в яйце, после в корфлейкс и пържим във фритюрник.
- Сервираме горещи.
Салата "Его"
Накъсва се на едро маруля и лоло росо, и се овкусява със зехтин, балсамов оцет и сол. Добавят се суше...
Пържени в зехтин картофи
Обелваме и нарязваме картофите.Добавяме солта, разбъркваме добре и пържим в сгорещен със зехтин и мал...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook