Пържена хамсия
Продукти
- 1 лимон
- олио
- сол
- 1 ч.ч. царевично брашно
- 1 кг прясна хамсия
Начин на приготвяне
1. Почистваме и измиваме добре рибата, отстраняваме главите. Посоляваме я и оставяме да преседи и поеме солта около 1 час.
2. Овалваме рибките в царевично брашно и пържим в предварително загрято олио, докато стане златиста. За препоръчване е да я пържим в дълбок тиган и олиото да я покрива.
3. Вадим изпържената риба и я слагаме да се отцеди върху кухненска хартия. Приготвяме зелена салата или друга гарнитура по желание. Овкусяваме с лимонов сок.
Спагети карбонара със сушени домати
1. Задушаваме в тигана със зехтин и малко вода - си...
Паеля с морски дарове
1. Задушаваме в зехтин ситно нарязания пресен лук и добавяме ситно нарязания чесън, сол, мащерка, чер...
принтирай
приготви
добави в любими
4 Коментара
Some truly wonderful content on this web site , appreciate it for contribution. slot resmi
I don’t always agree with everything you say, however you always get me thinking! Instead of arguing with you this time, I’ll just say, “thanks for thinking”! slot gacor
I don’t always agree with everything you say, however you always get me thinking! Instead of arguing with you this time, I’ll just say, “thanks for thinking”! slot gacor
light bulbs are good for lighting the home but stay away from incandescent lamps because they generate so much heat;; roba absolvire