Close search

Пържена хамсия

5.0
от общо 126 глас
Време: 75
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 1 Бира

Пържена хамсия photo-credit Вкусна пържена хамсия

Продукти

Начин на приготвяне

1. Почистваме и измиваме добре рибата, отстраняваме главите. Посоляваме я и оставяме да преседи и поеме солта около 1 час.

2. Овалваме рибките в царевично брашно и пържим в предварително загрято олио, докато стане златиста. За препоръчване е да я пържим в дълбок тиган и олиото да я покрива.

3. Вадим изпържената риба и я слагаме да се отцеди върху кухненска хартия. Приготвяме зелена салата или друга гарнитура по желание. Овкусяваме с лимонов сок.

4 Коментара

  1. Small
    Анонимен

    Some truly wonderful content on this web site , appreciate it for contribution. slot resmi

  2. Small
    Анонимен

    I don’t always agree with everything you say, however you always get me thinking! Instead of arguing with you this time, I’ll just say, “thanks for thinking”! slot gacor

  3. Small
    Анонимен

    I don’t always agree with everything you say, however you always get me thinking! Instead of arguing with you this time, I’ll just say, “thanks for thinking”! slot gacor

  4. Small
    roba absolvire

    light bulbs are good for lighting the home but stay away from incandescent lamps because they generate so much heat;; roba absolvire

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност