Пържена цаца
Продукти
Начин на приготвяне
- Измиваме добре цацата и я посоляваме обилно.
- Смесваме брашното с подправката за риба.
- Овалваме цацата в брашното, после в разбитите яйца и я пържим в горещо олио.
- Сервираме с резенчета лимон и/или салата по избор, поръсена със ситно нарязан магданоз.
Гъбена супа с ориз
Измиваме и почистваме добре гъбите. Нарязваме ги на ивички и ги задушаваме в маслото за около 5-10 ми...
Пържени филийки с ванилия
Нарязваме хляба на филийки с дебелина около 1,5 см.В купа размиваме брашното в 20 мл. от млякото.При ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook