Пържени филийки с кленов сироп
Продукти
- 3 яйца
- 270 мл. прясно мляко
- 500 г хляб сух
- 2 г сол
- 1 с.л. брашно
- 1 ч.л. захар
- 30 мл. олио за пържене
- кленов сироп
Начин на приготвяне
- Нарязваме хляба на филийки с дебелина около 1,5 см.
- В купа размиваме брашното в 20 мл. от млякото.
- При непрекъснато бъркане, прибавяме едно по едно яйцата, солта и захарта.
- В друга купа слагаме останалото прясно мляко.
- Потапяме филийките за кратко в прясното мляко, след това в яйчната смес.
- Пържим до златист цвят в сгорещеното олио.
- Филийките сервираме топли, поляти с кленов сироп.
Салата от магданоз с булгур и нар
Почистваме и нарязваме магданоза на ситно. Поставям...
Бананово смути с мента
Обелваме бананите, нарязваме ги и заедно с 2 от листата мента, млякото и маката ги пасираме. Изсипвам...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook