Пържени филийки с малини и боровинки
Продукти
Начин на приготвяне
- Нарязваме хляба на филийки с дебелина около 1,5 см.
- В купа размиваме брашното в 20 мл от млякото.
- При непрекъснато бъркане, прибавяме едно по едно яйцата, солта, захарта и ванилията.
- В друга купа слагаме останалото прясно мляко.
- Потапяме филийките за кратко в прясното мляко, след това в яйчната смес.
- Пържим до златист цвят в сгорещеното олио.
- Почистваме добре малините и боровинките. Поставяме ги в купа и ги разбъркваме с меда.
- Филийките сервираме гарнирани с плодовата смес.
Овесена каша със смокини
Смиламе ядките в чопър или кафемелачка (по желание, може да оставим и цели). Поставяме ги в тенджерка...
Редена плодова салата
Почистваме и нарязваме пъпеша и прасковите. Почистваме добре къпините. Измиваме ягодите. В купа или п...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook