Пържени филийки с мед и масло
Продукти
Начин на приготвяне
- Нарязваме хляба на филийки с дебелина около 1,5 см.
- В купа размиваме брашното в 20 мл от млякото.
- При непрекъснато бъркане, прибавяме едно по едно яйцата, солта и захарта.
- В друга купа слагаме останалото прясно мляко.
- Потапяме филийките за кратко в прясното мляко, след това в яйчната смес.
- Пържим до златист цвят в сгорещеното олио.
- Филийките сервираме топли, намазани с масло и поляти с мед.
Хот дог с наденичка
Запичаме наденичката и хлебчето във фурна или върху нагорещен тиган. Разрязваме хлебчето на две и го ...
Печена царевица с масло и зелен лук
Измиваме и отстраняваме царевицата от кочана й, и я...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook