Паста с трюфели и манатарки
здравословно
от общо
126 глас
Време: 25
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бяло вино
Продукти
Начин на приготвяне
1. Разтопяваме маслото на тиган, задушаваме ситно нарязания лук и чесън, сол и манатарките, нарязани на парчета, за около 5 мин.
2. Сваряваме пастата според указанията и я изцеждаме и добавяме в тигана, разбъркваме добре и отгоре настъргваме пармезана, за да се разтопи,
3. Сваляме от котлона и сервираме в чинии. Отгоре настъргваме трюфела на тънки шайби. По желание може да украсим със стръкове прясна мащерка. Сервираме с охладено бяло вино.
Свинско филе с фенел
1. Овкусяваме филето със солта и семената, натриваме го добре и намазваме със зехтин. Оставяме го за ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook