Печен паламуд с дресинг от каперси и кориандър
Продукти
Начин на приготвяне
- Почистваме, измиваме и филетираме рибата.Осоляваме я и леко напръскваме със зехтин.
- Счукваме зърната кориандър в хаванче.Отделяме листата пресен кориандър от стъблата, като нарязваме ситно само стъблата и ги добавяме към счуканите зърна. Смачкваме ги добре, добавяме кората от портокал и каперсите, като донамачкваме всичко.Добавяме зехтина , сока от портокал и соевия сос, разбъркваме добре и оставяме настрани.
- Печем филетата на плоча или в тиган, започвайки откъм кожата.
- Готовото филе сервираме, като разбъркаме листата от кориандър с дресинга, и залеем с него рибата.
Салата от авокадо с гаспачо дресинг
Нарязваме зеленчуците на малки кубчета, пасираме и ...
Миди с чили сос
Загряваме зехтина и запържваме лука, докато омекне и стане златист. Добавяме чесъна, лютата чушка и ч...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook