Печени картофи с масло и зелен лук
Начин на приготвяне
- Измиваме много добре картофите.
- Почистваме и измиваме чесъна. Нарязваме го на ситно.
- Нарязваме зеления лук.
- Картофите, чесъна, маслото и солта слагаме в голяма тава и ги разбъркваме. Добавяме вода, до средата на тавата.
- Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна (около 50 минути), като от време на време разбъркваме.
- Преди сервиране разрязваме картофите през средата, поръсваме ги с пресния лук и сервираме.
Бисквитки с орехи
Разбъркваме старателно сухите съставки. Отделно разбиваме маслата, като добавяме и яйцето към тях.В о...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook