Печени пилешки бутчета с мед и масло
Продукти
- 4 бр. пилешки бутчета
- 1 к.л. розмарин
- 2 ч.л. мед
- 2 с.л. масло
- 1 щипка сол
Начин на приготвяне
- Пилешките долни бутчета се сваряват за кратко в малко вода с розмарин и сол.
- В купичка се разбърква размекнатото масло с меда.
- Сварените бутчета се потапят в сместа и се нареждат в тавичка.
- Заливат се с бульона, в който са се варили.
- Пече се на силна фурна или направо на грил, докато се получи приятна златиста коричка. От време на време се заливат с бульона.
Картофи "Дюшес"
Обелените и сварени картофи се пасират. Към полученото пюре се прибавят жълтъците, солта, маслото, ин...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook