Пенне с моцарела
Продукти
- 1 скилидкa чесън
- риган
- черен пипер
- сол
- магданоз
- 500 г пенне
- 3 с.л. зехтин
- 300 гр чери домати
- 1 стрък босилек
- 250 гр бейби моцарела
Начин на приготвяне
1. Сваряваме 500 г пенне в подсолена вода, според указанията на продукта.
2. В дълбок тиган запържваме леко смачкания чесън със сол, добавяме риган, черен пипер.
3. Добавяме добре измитите чери домати и затваряме с капак за 2-3 мин. докато те омекнат. Отстраняваме люспите по желание.
4. Прибавяме прецедените пенне в тигана и разбъркваме добре. Гарнираме с магданоз и босилек и нарязаната моцарела и поднасяме.
Пълнена пъстърва с бадеми
1. Почистваме и измиваме пъстървите, намазваме с лимон, поръсваме с пипер и сол и оставяме да преседя...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook