Пудниг с праскови
Продукти
- 20 г кафява захар
- 2 с.л. коняк
- 100 г захар
- 300 мл прясно мляко
- 3 яйца
- 4 праскови
Начин на приготвяне
- Изчистваме и нарязваме прасковите на средно големи парчета. Поставяме ги в керамични купички.
- Разбиваме добре яйцата и захарта с миксер, прибавяме коняка и прясното мляко.
- След това заливаме нарязаните праскови с вече готовата смес до покриването им.
- Печем в предварително загрята на 170-180 градуса фурна, около 25-30 минути.
- Малко преди да ги извадим, поръсваме с кафявата захар за получаването на карамелизирана коричка.
Житна салата с рукола
Сваряваме житото и цвеклото до пълна готовност.Свареното цвекло нарязваме на ситно, накъсваме руколат...
Пълнено пиле с ябълки
За плънката: Изчистваме ябълките и патладжаните, нарязваме ги на средно големи кубчета и ги разбърква...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook