Салата от червено зеле с джинджифил здравословно
Продукти
- 500 г червено зеле
- 1 червена чушка
- 10 г пресен джинджифил
- 2 с. л. зехтин
- 1 с.л. червен винен оцет
- 1 к.л. мед
- сол
- пресен кориандър
- орехи
Начин на приготвяне
1. Зелето се нарязва на тънки ленти и се слага в купа. Прибавя се измитата и нарязана на кубчета червена чушка.
2. Джинджифилът се настъргва. Смесва се с оцета, меда и зехтина.
3. Салатата се залива с дресинга, овкусява се със сол и се разбърква много добре. Гарнираме с ореховите ядки и пресния кориандър.
Малиново сорбе
1. Сваряваме захарта заедно с водата на сироп. Оставя се леко да се охлади. 2. Смиламе малините, наст...
Мус от авокадо
1. Накисваме изчистените фурми, орехи и слънчогледовото семе. След като омекнат добре, изцеждаме и па...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook