Салата от нахут с пармезан
Продукти
- сол на вкус
- 1 с.л. масло разтопено
- 1 връзка магданоз
- 120 г сирене "пармезан"
- 1 ч.ч. нахут сварен
Начин на приготвяне
- Измиваме и нарязваме на ситно магданоза.
- Рендосваме пармезана.
- В голяма купа смесваме нахута заедно с маслото и сол на вкус. Разбъркваме.
- Добавяме магданоза и пармезана.
- Разбъркваме внимателно и сервираме.
Съвет:
Вместо масло, може да ползваме зехтин.
Коктейл "Green Bay"
Смесваме всички съставки в шейкър и ги "шейкваме".Изсипваме ги в чаша "Поко Гранде", отгоре правим фл...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook